Convocatòria de participació

Benvolguts amics músics,

Obrim la convocatòria artística per presentar propostes per participar a la 16a edició del Festival “Musiquem Lleida”, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 d’octubre de 2021.

La Coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principalsobjectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat amb l’organització de concerts i actes culturals oberts a tothom.

Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional com ara Ricard Viñes, Enric Granados, Emili Pujol… També compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualment està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals.

Així doncs, amb aquest festival pretenem apropar la música al carrer i que tothom en pugui fruir; com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per difondre la seva música.

Els grups participants realitzaran concerts en diversos espais de la ciutat de Lleida, que tindran lloc en diversos horaris durant el cap de setmana.

L’organització es reserva el dret de convidar els grups que consideri més convenients.

Els emplaçaments destinats a dur a terme els diferents concerts poden ser principalment exteriors (places o indrets emblemàtics de laciutat) i també interiors (auditoris, esglésies…), així com en alguna població propera a Lleida.

Així doncs, amb aquest festival pretenem apropar la música al carrer i obrir les portes a tothom que en vulgui fruir; com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per difondre la seva música.

Els grups interessats en presentar una proposta de participació al Musiquem Lleida han d’enviar per correu electrònic a festivalmusica@coralshalom.cat, la següent documentació (preferentment amb enllaços de descàrrega):

  • Butlleta d’inscripció (omplerta amb totes les dades)
  • Enregistrament d’una actuació amb al menys 3 obres (mínim 1 moviment) per Youtube o Vimeo (excepcionalment es poden admetre enllaços a arxius)
  • Breu currículum (màxim 9 línies)
  • Proposta de programa d’una hora de durada
  • Necessitats tècniques del grup
  • 4 fotografies diferents en alta qualitat (mínim 1 MB).

La presentació de la inscripció implica l’acceptació explícita de les condicions de participació al Musiquem Lleida descrites en aquesta pàgina.

Esperem les vostres propostes!

Coral Shalom
12 de juny de 2021

*Al fer l’inscripció, acceptes aquestes condicions de participació