La Coral Shalom fou fundada l’any 1973 per l´Elvira Querol i la M. del Carme Valls. Està formada per uns trenta cantaires.

Ha cantat en diverses contrades de Catalunya, Balears, Valencia i d’altres Països Europeus. L’any 1982 va participar en el Festival Europeu de Música per a Joves a Neerpelt (Bèlgica), on va obtenir el segon premi. El 1984 va fer una gira de concerts per Bèlgica i Holanda. Els anys 1985, 1988, 1990 i 1993 va estar convidada per l’orquestra simfònica de l’Institut Geroweier de Monchenglandbach (Alemanya)  a fer unes gires de concerts per la regió; posteriorment  l’esmentada orquestra ha vingut a la nostra ciutat. També ha estat convidada  a fer concerts a París, Cholet, Beaupréau, Luxemburg, Hongria, Portugal, Eslovakia i Holanda. 

Ha cantat diverses vegades al Palau de la Música Catalana.

El febrer del 1989 va enregistrar un disc de cançons populars catalanes i polifonia antiga espanyola, per tal de commemorar el 15è aniversari de la coral i aquest any amb motiu del 40è aniversari un CD amb una amplia mostra del seu repertori actual.

El nivell musical aconseguit per la coral és el resultat de l’esforç i la constància de tots els seus components.

El seu repertori inclou obres de tots els estils, èpoques i obres sinfonico-corals de Händel, Bach, Mozart, Beethoven,Britten, Fauré, Ruter, Orff, Beatles, Bruckner, Morten Lauridsen, D. Forest, etc.

La direcció actualment es a càrrec de Robert Faltus.

La coral forma part del la Federació Catalana d’Entitats Corals(FCEC).

On Som?

Des de l’any passat tenim una seu pròpia a l’antic Convent de Santa Clara, gràcies a la cessió del local per part de l’ajuntament de Lleida.

Carrer Lluis Besa, 7
25002 LLEIDA

Contacteu amb nostaltres